638 031 033
melslavalldecampmajor@gmail.com

Qui som i què fem

Mels de la Vall de Campmajor

Van començar ara fa 23 anys, l’any 1997 al mas can Guerra de Sant Miquel de Campmajor (barri de Sant Marti de Campmajor).

Pujant i treballant  amb molta il·lusió de crear un apiari, perquè tothom pogués gaudir del que ens ofereix la nostra naturalesa, sempre tractant amb la màxima delicadesa i amor les nostres abelles.

Explotació apícola

Vam constituir una explotació apícola d’unes 650 arnes productives (i unes 200 arnes per la reposició i cria de les abelles), amb les quals fem transhumància, es a dir, movem les abelles d’un indret a un altre, per zones diferents de Catalunya. D'aquesta manera podem fer diferents classes de mels, que ara podeu degustar a través d'aquesta web.

COMPRAR

Procés d'elaboració

Fem tot el procés d’elaboració de la mel, des de la cria de les abelles, a fer la mel i la seva extracció d’una manera totalment natural, sense escalfar ni homogeneïtzar-la, es a dir: de forma totalment crua.

Fem una extracció per centrifugació en fred, i un filtratge posterior per tal de treure brosses i partícules de la mel, després es passa al seu emmagatzematge en un lloc sec i fresc.

Posteriorment, passa a la sala d’envasat on es va envasant de forma manual  en envasos de ½ kg, 1 kg, 3kg, 4 kg i 6,5 kg.

 

Altres productes del rusc

Fem una petita producció de pol·len que venem assecat en dos formats de ½ kg i ¼ de kg.

Tenim també una producció de pròpolis i gelea reial que elaborem de forma molt minuciosa perquè ofereixi les millors qualitats.

 

 

COMPRAR

Productes elaborats

Destinem una petita producció de mel a fer l’hidromel, que fem amb aigua i mel fermentat i una producció d una vinagreta de mel i romaní.

I per els que us agraden uns postres o complement dolç, trobareu la nostra varietat de codony  fet de forma totalment natural...

C0MPRAR

Aquí podreu trobar i comprar tota la nostra gama de productes. També ens podeu trobar a Sant Miquel de Campmajor on estarem encantats d’atendre-us.

Anton Camprubi Santos
46240713H
Mas Guerra s/n
17831 Sant Miquel de Campmajor
Girona
638 031 033
melslavalldecampmajor@gmail.com
Fet amb ❤️ a 
crossmenu
× How can I help you?